Добави стойност

Ако и вие вярвате в нашата мисия, свържете се с нас, за да работим заедно по общите ни цели.

Мисията на Фондация „Инициатива Млад Предприемач“ е да насърчава предприемаческото мислене сред младите хора. Ние повишаваме информираността с цел разгръщане на потенциала и възможностите за усъвършенстване както на професионалните и личностните им умения, така и на идеите им за развитие.

Работим с млади специалисти, чието развитие подпомагаме и приветстваме включването на младежи в доброволческия ни екип. Знаем колко е важно един млад предприемач да получи необходимата му подкрепа в самото начало на неговата дейност и с удоволствие работим с други млади хора, които са готови да споделят своите знания и опит. Като част от нашите обучения – онлайн и под формата на събития на живо – ние изграждаме общност за споделяне на предприемачески опит и взаимопомощ. Ако искате да станете част от нея и да допринесете с опита и знанията си за развитието на други млади предприемачи като вас, свържете се с нас.

Добре дошли на уеб сайта на Фондация в обществена полза „Инициатива Млад Предприемач“ с ЕИК 205945207. Фондацията осъществява изцяло некомерсиална дейност в съответствие със своята мисия да насърчава предприемаческото мислене сред младите хора.

 

     

    С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност